top of page

Liberated Ladies

Público·31 estudiantes

hace 20 días · se unió al grupo junto con yoyax63331.
24 vistas

Bəzən elə olur ki, gün ərzində o qədər çox iş, o qədər çox məsələ yığılır ki, axşam evə gəlib sadəcə heç nə düşünmək istəmirsən. Amma telefonu əlinə alıb boş-boş sosial şəbəkələrdə gəzmək də darıxdırıcıdır. Elə bu anda insanın maraqlı, fərqli bir platformaya ehtiyacı olur. Mən də özüm üçün belə bir platforma axtarırdım. Və tapa bildim. Bu, uzun axtarışlar nəticəsində baş vermədi, əksinə, tamamilə təsadüfən oldu. Bir dostum mənə bir ünvan yazdı və dedi: "Buna bax, bəlkə xoşuna gələr". Həmin ünvan

di. Dostumun dediyi kimi, bu platforma həqiqətən də diqqətəlayiq idi. Mən bu sayta daxil olan kimi onun rahat və səliqəli quruluşu gözümdən yayınmadı. Burada heç bir səs-küy, heç bir lazımsız detallar yoxdur. Hər şey yerli-yerində, hər şey məqsədyönlüdür. Mən bu platformanı araşdırdıqca, dostumun niyə bu qədər həvəslə tövsiyə etdiyini başa düşdüm. Bu platforma istifadəçisinə vaxtını səmərəli keçirmək, maraqlı məlumatlar əldə etmək və sadəcə xoş anlar yaşamaq imkanı verir. İndi hər axşam işdən evə gələndə ilk işim bu platformanı açmaq olur. O, mənim yorucu günlərimin ən yaxşı yoldaşıdır.

Edited
bottom of page